Hoe reserveren

Surf naar www.tennisvlaanderen.be en klik op terrein".

  • Inloggen doe je met je lidnummer en het wachtwoord dat je terug vindt op je VTV-lidkaart.
    Met dit wachtwoord kan je ook inloggen op de website van "tennis vlaanderen"
  • Indien je reeds je wachtwoord wijzigde, dan dien je in te loggen in het terreinreservatiesysteem met dat nieuwe wachtwoord.
    Indien je je wachtwoord vergeten bent, dan kan je dit ook daar opvragen.
    Je krijgt dan automatisch per kerende een e-mail toegestuurd.
  • Na het inloggen krijg je bovenaan het scherm de groep- en individuele berichten te zien.
    De groepsberichten zijn verzonden door je club. Individuele berichten ontvang je van andere clubleden. Klik op het bericht om het te lezen.
  • Daaronder krijg je de functies te zien die je mag gebruiken zoals reservatie maken, reservatie wijzigen/verwijderen, aanmelden, …

Reservatie maken

  • Klik op “reservatie maken” om het reservatiescherm te zien.
    Selecteer eerst de datum wanneer je wil reserveren. Klik daarna op een vrij uur (groen) en je krijgt een scherm te zien waarin de reservatie kan gemaakt worden.
  • Druk eerst op “Zoek” in de rechterkolom om een overzicht van alle leden te krijgen waarmee je kan reserveren. Klik op de naam van het lid waarmee je wil spelen. Deze naam komt dan automatisch in de linkerkolom als “speler 2”.
  • Druk op “Bewaren” om de reservatie te bevestigen. Indien je een bepaalde overtreding op de regels hebt gemaakt (bv. teveel reservaties), wordt de reden getoond. Is je reservatie in orde, dan wordt deze onmiddellijk bewaard.
  • De leden van de gemaakte reservatie die een e-mailadres hebben, krijgen automatisch bij elke reservatie en elke wijziging van reservatie een e-mail toegestuurd (indien de club dit in de standaardinstellingen heeft geconfigureerd). Indien je toch geen e-mail krijgt, gelieve je mailadres dan in te vullen op “mijn vtv-site” of door te geven aan je club die dit kan verwerken.

Reservatie wijzigen/verwijderen

  • Klik in het hoofdmenu op “reservatie wijzigen/verwijderen”. In dit scherm krijg je alle toekomstige reservaties te zien waar je deel van uitmaakt. Reservaties die je zelf hebt gemaakt (dus waar je als eerste persoon van de reservatie staat) kan je wijzigen. Reservaties die je niet zelf hebt gemaakt, kan je enkel verwijderen.

Een uitgebreide handleiding vind je HIER!